Αγαπητοί μου,

Με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον επικοινωνώ μαζί σας για να σας εκφράσω για μια ακόμη φορά την μέριμνα της Ενορίας σας για την πνευματική πρόοδο και προκοπή σας αλλά και για να σας θυμίσω ότι ο Κύριός μας, ο μεγάλος μας αδελφός, βρίσκεται πάντα κοντά μας αρκεί να τον αναζητήσουμε, συμπαραστάτης σε όλες τις δυσκολίες και τις ανησυχίες μας.

Στα χέρια σας μαζί με αυτήν την επιστολή βρίσκεται ένα αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ενοριακών δραστηριοτήτων και σύντομα θα λάβετε ένα πρόγραμμα των ομιλιών πνευματικού καταρτισμού οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στο Πνευματικό μας Κέντρο, (Ι. Βαρβάκη 8) και κατ’ αυτήν την ιεραποστολική χρονιά.

Ομάδα από πολύτιμους συνεργάτες – ειδικούς επιστήμονες θέτουν στη διάθεσή μας τις γνώσεις και την πείρα τους σχετικά με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων καί ορθής διαπαιδαγωγήσεως των παιδιών μας.

Σε καιρούς κρίσεως όπως η εποχή μας, σας καλούμε να συνεργαστούμε για μια καλύτερη κοινωνία αγάπης και προόδου, για καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις.

Σας αναμένουμε λοιπόν αρχικά στις συναντήσεις μας για νέα παιδιά, οι οποίες αρχίζουν από την Κυριακή 2α Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού μας Κέντρου (Ι. Βαρβάκη 8, β’ όροφος).

Με πατρικές ευχές

Ο Υπεύθυνος Νεότητος

Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης

footer

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ