Την Διακαινήσιμο Εβδομάδα (11-13/04/18), πραγματοποιήθηκε Τριήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή σε Λαμία - Κατερίνη - Σουρωτή (Τάφος Οσίου Παϊσίου) - Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η Ημέρα Τετάρτη 11/04/18            ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ     

Συγκέντρωση στο προκαθορισμένο σημείο στις 07:00 και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη όπου κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Δαμάστας. Έπειτα στάση για φαγητό στη Λαμία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Παναγίας Κονταρριώτισσας, στην Κατερίνη. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Πέμπτη 12/04/18                 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ- Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΟΒΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου. Έπειτα θα επισκεφθούμε την περιοχή της Σουρωτής όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παΐσιου και θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για Βέροια όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά και θα συμμετέχουμε στον Εσπερινό για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Παρασκευή 13/04/18          ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος στην Θεσσαλονίκη. Έπειτα από τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

footer

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ